❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

ALESCO

Alesco er pionerer indenfor mobil induktionsvarmere, og er en af de førende virksomheder i branchen.
I løbet af de seneste 20 år har Alesco udviklet sig til at være den teknologiske leder og trendsætter indenfor induktionsvarmere, og deres kompromiløse tilgang til kvalitet sikre dig Induktionsvarmere af højeste kvalitet, der er bygget til at holde og blive brugt.

Induktionsvarmere bruges af at bredt udvalg af kunder, blandt andre: autoværksteder, lastbilværksteder, opbygningsværksteder og større industrier.

Mere info...
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Hvordan virker induktionsvarmere?

Med induktion er der meget tale om induktionsvarmerens effekt.
Men effekten er kun en af tre vigtige parametre for induktionsvarmere.
De to andre er overfladen, som strømmen produceres over, og frekvensen.
Effekten per arealenhed er et meget vigtigt forhold, hvor selve induktoren er helt afgørende for at opnå en høj effekttæthed. På dette område er Alesco verdensledende.
Den sidste faktor, frekvensen, er altid et kompromis. I princippet gælder det, at jo lavere frekvens, jo dybere magnetisk penetration får du i materialet. Alescos 3-fasede maskiner arbejder i en fast frekvens på 15-18 kHz (afhængig af model), hvilket skaber en dyb varme i materialet, og generelt – det er det du ønsker.
Ved opvarmning på højere frekvenser skaber du en overfladevarme med risiko for overophedning og også beskadigelse af overfladen.

Hvad er fordelene ved induktionsvarmere?

Induktion er anderledes end at bruge åben ild, da varmen skabes umiddelbart dybt i den del, du opvarmer. Med induktionvarmere skabes en øjeblikkelig temperaturforskel mellem de forskellige dele af leddet, hvilket forårsager bevægelse og "bryder" bindingen og reducerer det moment, der er nødvendigt for at frigøre samlingen.
Det er også en skånsom proces i forhold til åben ild, og du sparer tid, da du ikke behøver at skille varmefølsomme dele ad.

Fordele:

  • Tidsbesparende
  • Ingen åben flamme
  • Mindre dampe/røg ved opvarmning af malede dele
  • Øjeblikkelig udvidelse af samlingen