❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

ISOTUNES HØREVÆRN

ISOtunes headsets/høreværn er designet til professionelle. Testet i henhold til industristandarder.
ISOtunes er in-ear høreværn og over-ear høreværn i industriel kvalitet med indbygget 3-i-1 teknologi, der giver brugerne mulighed for at isolere skadelig støj, streame musik og besvare opkald - alt sammen fra en enkelt enhed.

Er du tømrer? Uanset om du er en afslappet hobbymand, en professionel tømrer eller et sted midt imellem, er et ordentligt høreværn nødvendigt for alle, der udsættes for støj i et værkstedsmiljø.

Hvorfor er høreværn vigtigt ved træarbejde?
Ved hvilket dB-niveau har du brug for høreværn? Typisk er 85 dB det magiske tal, man skal beskytte sig imod. Enhver udsættelse for støj over 120 dB kan forårsage øjeblikkelig skade på din hørelse.

Støj-induceret høretab, er defineret som skade på hørelsen på grund af lyd. Det sker ofte over tid efter gentaget eksponering for mange af de samme høje lyde. Og mens høreapparater kan bruges til høreassistance, kan støjinduceret høretab ikke helbredes. Derfor er det vigtigt at tage de passende forebyggende foranstaltninger for at undgå høreproblemer på lang sigt - primært hvis du arbejder i et erhverv med højere risiko som træbearbejdning.

Hvorfor et høreværn med bluetooth?

Kort sagt kan Bluetooth øge en medarbejders produktivitet. Bluetooth høreværn giver dig mulighed for at følge med i Youtube-tutorials, lytte til podcasts og jamme ud til din yndlingsmusik for at komme i zonen. Bluetooth giver også medarbejdere mulighed for at oprette forbindelse til og tale med nogen i telefonen trådløst uden at fjerne deres ISOtunes for at besvare opkaldet.

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

ISOtunes sikkerhed
Når det kommer til en kombination af høreværn, komfort og praktisk, tilbyder ISOtunes arbejdsøretelefoner og høreværn, så træarbejdere kan udføre deres arbejde, mens de forbliver forbundet og underholdt. Når de bruges som anvist, tilbyder ISOtunes-produkter en støjreduktion på op til 29 dB, hvilket er mere end tilstrækkeligt til at udføre daglige træbearbejdningsopgaver sikkert. Hvad mere er, så giver ISOtunes Bluetooth høreværn dig mulighed for at lytte til musik og problemfrit tage telefonopkald, hvilket tilbyder et niveau af bekvemmelighed, som du ofte ikke får i konventionelle hovedtelefoner.

ISOtunes: En perfekt kombination af høreværn og bluetooth.
Høreværn og Bluetooth-teknologi behøver ikke at udelukke hinanden. Faktisk kan du med ISOtunes få det bedste fra begge verdener i et behageligt produkt, der tilbyder den bedste høreværn til f.eks. træarbejdere. 

SafeMax™-teknologi

Ofte skruer tømrer op for melodierne på deres hovedtelefoner for at høre det over lyden af deres udstyr. Når de gør dette, er enhver potentiel beskyttelse fra hovedtelefonerne spildt, da der uundgåeligt vil opstå høreskader fra musikken. ISOtunes undgår dette problem med sin SafeMax™ hørebevaringsteknologi, som er indbygget i dets produkter. Specifikt sikrer SafeMax™, at alle ISOtunes arbejdsøretelefoner ikke overstiger 85 dB i volumen. Lydstyrkebegrænseren gør alle ISOtunes-produkter kompatible med OSHA-standarder og giver dig den tryghed, at du ikke er i risiko for høretab - uanset hvad du laver eller lytter til.

Støvtæt holdbarhed

Der er ingen tvivl om, at træarbejdere udfører deres arbejde i støvede miljøer. Det mest almindelige biprodukt af træ er savsmuld. Mange værksteder har støvopsamlingssystemer af professionel kvalitet, der fanger dette vildfarne støv, så det ikke cirkulerer i hele butikken. Alligevel er intet system perfekt - og med det sagt, vil de fleste træarbejdere gerne vide, at støv ikke kommer til at infiltrere deres Bluetooth-enheder. Mange ISOtunes-produkter er udstyret med støvtæt holdbarhed, så du kan være sikker på, at dit produkt ikke bliver beskadiget. Ud over støvbestandighed har de fleste ISOtunes-modeller også vand- og svedbestandighed.

Behagelighed

Værkstedet kan hurtigt blive varmt, og store høreværn hjælper bestemt ikke. Derfor er et ISOtunes høreværn designet til at være lette med et ventileret skumhovedbånd for øget luftstrøm. Hvad angår ISOtunes in-ear-modeller, inkluderer hvert produkt en startøreproppakke med fire forskellige størrelser, så du kan finde din bedste pasform og sikre maksimal komfort.