❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

KGK

KGK har cementeret deres position som de professionelles foretrukne leverandør af håndværksmaskinel. Hos Herning Industri Lager kan vi levere hele KGK's sortiment, og vi sidder klar til at hjælpe dig med dit næste køb af generatorer, kompressorer, affugtere, varmeblæsere, ventilatorer, batteriladere, eller palleløftere. 

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

26 varer

Faldende orden
pr. side

Hos www.hil.dk er stolte forhandlere af KGKs produkter.

Kompressorer

Vi er leveringsdygtige i Lydsvage kompressorer, Bærbare kompressorer, Olieholdige eller Oliefri kompressorer, Værksteds kompressorer, Heavy Duty kompressorer, Benzin eller Diesel kompressorer samt en lang række tilbehør til kompressorer. 

Generatorer

PMI-& P Klasse generatorer er transportable semi-professionelle generatorer, og de er velegnede til el-værktøj op til 1700 W. E-Klassen er Benzin generatorer specielt designet til den professionelle bruger, hvor høj ydeevne til intensive opgaver er påkrævet - og med lang levetid. ES-klassen er benzin generatorer med stor tankspecielt designet til
den professionelle bruger, hvor høj ydeevne til intensive opgaver er påkrævet, og den er monteret i robust bære- og beskyttelsesramme.

Affugtere

Professionelle affugtere specielt udviklet til tørring efter vandskade og byggeri. Affugterne er velegnede til udlejning, da de har timetællere. Affugterne er robuste, praktiske og driftssikkere.
Kan sættes direkte til afløb og affugter ned til 30% fugtighed.

Ventilatorer

TYFON er en højtryks centrifugal ventilator, og den er særligt velegnet til krævende opgaver. Ekstremt robust og derfor i stand til at håndterer barske arbejde miljøer, da de er uigennemtrængelige for stærkt forurenet luft med høje niveauer af støv.

Varmekanoner

De robuste og enkelt konstruerende, indirekte varmekanoner i Antares-serien har alt hvad du skal bruge til en økonomisk straksopvarmningsopgave, desuden har vi også de infrarøde/varmepanels varmekanoner, de er støjsvage og økonomiske med 100 % effektiv brænding af fyrings- eller dieselolie. Kræver kun tilslutning til 230V, indbygget tank og kræver ikke tilslutning af skorsten.