❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE

Milwaukee blev grundlagt i 1924 og er i dag en af branchens absolut førende producenter af transportable Heavy Duty elværktøjer og kvalitetstilbehør til professionelle verden over. Hos Milwaukee er Heavy Duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.

Milwaukees mål er at udvikle de bedste værktøjer til din hverdag på byggepladsen.

Hos Milwaukee søger de altid at ændre spillereglerne på arbejdspladsen med nye innovative løsninger på kernebrugernes arbejdsopgaver. Derfor har de altid folk ude på byggepladserne hvor de lærer om brugernes behov og udfordringer med eksisterende værktøjer. Gennem samtaler med deres brugere udvikler de værktøj der gør, at jobbet kan udføres lettere, hurtigere og mere sikkert.

Deres mission er at skabe et komplet batteridrevet system med deres M12™ og M18™ platforme.
Milwaukees batteridrevne M18 system består af mere end 215 højtydende værktøjer til dine Heavy Duty opgaver på byggepladsen.
Deres M12 system af kompakte værktøjer indeholder mere end 95 unikke løsninger der afløser arbejdspladsens manuelle værktøjer med kraftfulde batteridrevne arbejdsheste.

Her hos Herning Industri Lager har vi et bredt udvalg indenfor Milwaukee - alt lige fra solbriller og handsker til kap- /geringssave og deres super fede packoutløsninger. Så har vi ikke den vare du søger, så kan vi få den hjem til dig eller finde dig et godt alternativ.

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 1823

Faldende orden
Side
pr. side