❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE ARBEJDSRADIOER

En Milwaukee Radio bør være fast inventar på alle værksteder og byggepladser. Med Milwaukee arbejdsradioer er du sikret god lyd sprædt ud på hele arbejdsområdet. Radioerne og Højtalerne fra Milwaukee er robuste og de er bygget modstå både knubs og støv fra byggepladsen.

Mere info...
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Milwaukee laver ikke kun kvalitetsværktøj, radioer fra Milwaukee er også af høj kvalitet. Arbejdsradioer der er designet til at kunne holde til dagens arbejde på en byggeplads, med hvad det medfører. Flere af Milwaukees nyeste arbejdsradioer er ikke kun fantastiske radioer, de gør det også muligt at oplade dine batterier, og hvis du ikke er tilfreds med musikken i radioen, så stream trådløst via bluetooth fra din smartphone. USB-stikket i radioerne gør det desuden muligt at oplade din telefon, endda super hurtigt!

Milwaukee M18 Packout Radio/Lader - M18 PRCDAB+ er Milwaukees radio som integrerer perfekt sammen med resten af dit Packout udstyr.
Radioen har en IP57 beskyttelse mod byggestøv og vandsprøjt, hvilket gør den ideel til at have med på byggepladsen. Radioen har en integreret ladefunktion for hurtig og praktisk opladning af M18 batterier, og USB-enheder. Radioen har op til 24 timers driftstid på et M18 5.0Ah batteri.

Milwaukee M18 JSR DAB+ Arbejdsradio giver dig en uovertruffen lydkvalitet, og kan benyttes både på M18 batterier og med ledning. Radioen har stødabsorberende slagflader og metalgrill beskytter mod tab, vand og savsmuld på byggepladsen. Beskyttet 2.1 A USB udgang - oplader enheder både når den er på batteri og ledning. Den har desuden et vejrforseglet rum til opbevaring af eks. mobiltelefon

Milwaukee M18 RC-0 Arbejdsradio/lader m. bluetooth giver dig mulighed for at streame trådløst fra din smartphone, computer eller tablet, samtidig med at du kan lade dine M18 batterier og USB-enheder. Radioen kan benyttes på M18 batteri eller via ledning. Arbejdsradioen har en forstærket stålkonstruktion og metal håndtag beskytter mod hårde forhold på arbejdspladsen.

Milwaukee M12 RCDAB+ Radio/Lader m. bluetooth er en premium højtaler med både AM/FM tuner samt DAB+. Stream musik fra din telefon i en afstand af op til 30 meter, samtidig med du kan lade dine M12 batterier og USB-enheder. Radioen kan drives af M12 batterier eller ledning, og den har en IP54 beskyttelse mod byggestøv og vandsprøjt.