❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE SAKSE OG TÆNGER

Milwaukee Tænger & Sakse dækker over en bred vifte af produkter, blandt andet; Boltsakse, Kabelsakse, Pladesakse, Sakse, Skævbidere, Næbtænger, Spidstænger, Kabeltænger og Kombinationstænger.

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

32 varer

Faldende orden
pr. side

Milwaukee Sakse

Håndsaksene fra Milwaukee har en skærekant med microkarbid metalaflejringer for øget holdbarhed og væsentligt længere levetid end rustfrit stål, og håndtaget er konstrueret i metal for længere holdbarhed. Saksene er udstyret med store håndtag, som sikre optimal brug med arbejdshandsker. Bladet er desuden udstyret med linealmærker som gør det muligt at klippe og måle på samme tid.

Milwaukee Pladesakse

Pladesaksene fra Milwaukee erdesignet for optimal komfort og minimal anstrengelse, brugeren kan med lethed klippe igennem plademetal og med mindre risiko for at skære sig selv. De savtakkede skær forhindre skrid under klipning. Pladesaksene er udstyret med fjeder som åbner kæberne automatisk. Milwaukee Pladesaksene kommer i 3 udgaver:

  • Pladesaks: For korte lige eller kurvede klip
  • Vinklede pladesakse: For lange lige eller kurvede snit. 45° vinkel holder brugerens hånd væk fra materialet
  • Ekstra lang pladesaks: Til lange lige snit

Milwaukee Elektrikersakse

Elektrikersaksene fra Milwaukee er udstyret med et kabelskærerspro for større gearing og det afrundede spor muligør let afisolering. Saksene kommer desuden med en justerbar tilspændingsskrue, som gør det muligt at indstille den ønskede modstand.