❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE VATERPAS

Vaterpas fra Milwaukee kommer i flere forskellige modeller; Digitale, Analoge, forlængbare og Murervaterpas.

  • Milwaukee Digitale vaterpas REDSTICK
    Milwaukees REDSTICK Digitale vaterpas med PINPOINT™ teknologi giver superb præcision og let aflæsning, hvilket gør dem til de mest alsidige og let-anvendelige vaterpas på markedet. Med en forstærket ramme, og IP65-beskyttelse og et stærkt display, kan disse vaterpas klare den hårde behandling på byggepladsen og stadig opretholde præcisionen i målingerne. Alle digitale Milwaukee® vaterpas drives af REDLITHIUM™ USB-genopladelige batterier.
  • Milwaukee Forlængbart Vaterpas REDSTICK
    Milwaukee REDSTICK forlængbare vaterpas (200cm - 366cm) kan du klare større overflader med bare ét vaterpas. Den er udformet med en holdbar metalramme for at beskytte mod skader på byggepladsen. MILWAUKEE® REDSTICK™ (200 cm - 366 cm) forlængbare vaterpas er en dedikeret løsning for opmåling fra plade til plade, som f.eks. rammeværk og indendørskontruktioner. Vaterpasset er på 200 cm når det er mindst og kan forlænges op til 366 cm.
  • Milwaukee Vaterpas REDSTICK BACKBONE

    Milwaukee BACKBONE vaterpas er ekstremt holdbare, og udført i en ramme af metal. De er komfortable med solide håndtag, og designet for maksimal præcision uanset situationen. Enderne er stødabsorberende og gummibelægningen forhindre at vaterpasset glider på glatte overflader. Flere BACKBONE vaterpas kan fås som magnetiske vaterpas.

Mere info...
Vis som Gitter Liste

20 varer

Faldende orden
pr. side