❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE HÆKKEKLIPPER

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Milwaukee Hækkeklipper dækker over hækkeklippere med batteri, og fås både som Milwaukee M18 hækkeklipper med et sværd på 60 cm, og Milwaukee M12 hækkeklipper med et sværd på 45 cm og deres beskæringsmodel som leverer hurtige og præcise klipninger med et sværd på 20 cm. Milwaukee stanghækkeklipper har et sværd på 51 cm, og rækkevidden kan forlænges med 91 cm via forlænger-forsats M18 FOPH-EXA.

M18 hækkeklipperen fra Milwaukee CHT-0 er utroligt populær, og det med rette! At klippe hæk skal være nemt, og nemmere bliver det næppe end med en batteridrevet hækkeklipper fra Milwaukee. M18 FUEL™ hækkeklipperen passer perfekt til dig som ikke går på kompromis. Hækkeklipperen klipper op til 30% hurtigere og giver op til to timers driftstid på et 8,0 Ah batteri. 

Milwaukee Hækkeklipper forsats M18 FOPH-HTA til M18 FOPH havetrimmer motorenheden gør hækklipning til en leg, aldrig har det været hurtigere at klare selv store haver. Hækkeklipper-forsatsen i samspil med havetrimmerenheden klarer grene på op til 25 mm diameter, og det indstilligelige hoved med 12 positioner sikre at du altid kan arbejde i en komfortabel stilling.

M18 FHT45 hækkeklipperen fra Milwaukee henvender sig primært til mindre haver, men klipper alligevel helt op til 19 mm grene.

Milwaukee M12 hækkeklipperen FHT 20-0 er ideel til detaljearbejde og præcis beskæring af mindre buske og træer, og klarer grene op til 10 mm.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os på 97 12 56 44 eller mail@hil.dk

Vælg hvordan priserne skal vises