❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE - M12

Milwaukee M12™

Milwaukee M12™ systemet giver dig markedsførende holdbarhed og kraft i kompakte størrelser der overgår alle konkurrenter når der skal arbejdes på trang plads. M12™ serien går forrest i udviklingen af batteridrevne el-værktøjer. 12v serien fra Milwaukee består af mere end 95 unikke værktøjer gør M12™ familien til den største kompakte batteridrevne serie på markedet. Her hos www.hil.dk fører vi hele sortimentet, og hvis vi ikke har et produkt på lager, så skaffer vi den gerne.

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 79

Faldende orden
Side
pr. side

M12 FUEL™ serien er ekstremt højtydende batteridrevne akku værktøjer der er udviklet, designet og bygget til at overgå alle andre kompakte værktøjer på markedet. Med en kulfri powerstate motor er du klar til at takle krævende opgaver på trang plads. 

Råd og vejledning indenfor Milwaukee M12
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af din næste M12 maksine eller har du andre spørgsmål om værktøj, så tøv ikke med at kontakte os på 97 12 56 44 eller mail@hil.dk Vi svarer på mails hurtigst muligt, og I kan altid besøge på Cypresvej 6 i Herning.

Vælg hvordan priserne skal vises