❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE - M12

Milwaukee M12™

Milwaukee M12™ systemet giver dig markedsførende holdbarhed og kraft i kompakte størrelser der overgår alle konkurrenter når der skal arbejdes på trang plads. M12™ serien går forrest i udviklingen af batteridrevne el-værktøjer. 12v serien fra Milwaukee består af mere end 95 unikke værktøjer gør M12™ familien til den største kompakte batteridrevne serie på markedet. Her hos www.hil.dk fører vi hele sortimentet, og hvis vi ikke har et produkt på lager, så skaffer vi den gerne.

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 141

Faldende orden
Side
pr. side

Velkommen til MILWAUKEE M12™ værktøjsserie

Det ultimative valg for håndværkere, der kræver overlegen ydeevne i en kompakt form. Med det batteridrevne M12™-system får du markedets førende holdbarhed og kraft i en håndholdt pakke, perfekt til arbejde på trange steder eller over hovedhøjde.

Med over 115 unikke løsninger er M12™ familien den mest omfattende kompakte serie på markedet, og den skaber en revolution inden for bærbar kraft og alsidighed. Hvert enkelt M12™ værktøj er skabt til den professionelle, og det leverer den uovertrufne holdbarhed, som MILWAUKEE er kendt for.

Kernen i M12™ serien er M12 FUEL™ sortimentet - en samling af ekstremt højtydende elværktøjer, der er designet, konstrueret og bygget til at levere produktivitet på et nyt niveau. Med MILWAUKEE's kulfrie POWERSTATE™ motor giver M12 FUEL™ værktøjer en ekstremt kraftfuld ydelse, der overgår forventningerne, uanset opgavens art. Fra M12 Fuel™ skraldeværktøjer, der erstatter pneumatiske skraldenøgler, til andre innovative løsninger, er M12 FUEL™-serien det ultimative valg for professionelle håndværkere, der kræver det bedste.

MILWAUKEE er forpligtet til at designe produkter, der ikke kun giver kraft, men også gør brugernes arbejdsdag lettere og mere effektiv. Med MILWAUKEE M12™ værktøj er du klar til at tackle enhver opgave med tillid og overlegenhed.

Råd og vejledning indenfor Milwaukee M12
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af din næste M12 maksine eller har du andre spørgsmål om værktøj, så tøv ikke med at kontakte os på 97 12 56 44 eller [email protected] Vi svarer på mails hurtigst muligt, og I kan altid besøge på Cypresvej 6 i Herning.