❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE PRESSEVÆRKTØJ OG KLIPPEVÆRKTØJ

Milwaukee High Force Pressværktøj og Klippeværktøj er konstrueret til at give den bedste brugeroplevelse med fokus på en simplificeret arbejdsgang. Serien af maskiner består blandt andet af:

 • Milwaukee M18 BLHPT Presseværktøj
  Maskinen leveres med en ny kompakt kulfri motor i FORCE LOGIC teknologi, presværktøjet leverer op til 10% hurtigere samlinger og 20% længere driftstid. FORCE LOGIC™ pres-indikator: giver visuel bekræftelse på en vellykket samling, og maskinen kan betjenes med en hånd, og sikre samtidig sikker håndtering på stiger og ved trang plads. Med det kompakte design og 13% lavere vægt end konkurrerende maskiner, er du sikret den bedst mulige udførsel af arbejdsopgaven.
 • Milwaukee M18 Hydraulisk Trådløs Kabelsaks til brug under jorden
  Maskinen klipper kabler på under 10 sekunder med en trykkraft på 77.8 kN, og den kommunikerer trådløst med fjernbetjeningen via egen sikker Bluetooth® forbindelse, så der ikke er nogen fysisk kontakt til værktøjet og det derfor er 100% sikkert at bruge. Kabelsaksen kan klippe aluminium- og kobberkabler op til 75mm.
 • Milwaukee M18 Hydraulisk Krympeværktøj
  Hydraulisk krympeværktøj krymper kabelsko på under 3 sekunder med en trykkraft på op til 53 kNm, og det innovative kæbedesign sikre perfekte samlinger. 2-i-1 løsning: presskæbe kan skiftes til en CU/AL kabelsaks-kæbe. Maskinen kan betjenes med en hånd, og sikre optimal kontrol og vægtbalance. Krymper samlinger på op til 300 mm².
 • Milwaukee M12 HPT M-SET Presseværktøj
  Maskinen er let og kompakt med M12 Force Logic hydraulisk pressværktøj. Enhåndsbetjening gør det muligt at arbejde i områder med begrænset plads. Press-indikatoren giver en visuel bekræftelse på, at kvaliteten af tilslutningen er i orden. Klarer rørpress-samlinger op til imponerende ø35 mm i metalrør og op til ø40 mm i kompositrør. Batteriet kontrollerer inden start om der er tilstrækkelig strøm til at fuldføre hver presning.
Mere info...
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 68

Faldende orden
Side
pr. side