Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

MILWAUKEE SLAGNØGLER

En Milwaukee Slagnøgle er et must-have for enhver professionel. De gør det at stramme og løsne møtrikker og bolte til en leg. Slagnøglerne fås fra 138 Nm til 2576 Nm i enten M12  og M18 -serien.

En slagnøgle kaldes også for en møtrikspænder og benyttes til montering f.eks. hjulmøtrikker. Milwaukees slagnøgler har kraftige drejningsmomenter.

Mere info...
 
Vis som Gitter Liste

23 varer

Faldende orden
pr. side

Milwaukees slagnøgler på batteri i henholdsvis M12 og M18 giver dig masser af kraft i et kompakt design.
Slagnøglerne fra Milwaukee er alle udstyret med overbelastningssikring, og sikrer dig uovertruffen moment og hastighed, uden at gå på kompromis.
Hos Herning Industri Lager fører vi alle modeller af Milwaukees slagnøgler, fra de M12 Slagnøgler i 3/8" og 1/2" som fås både som kompakt slagnøgle og vinkelslagnøgler, og op til M18 Slagnøglerne som fås fra 3/8" op til 1" med helt op til 2576 Nm i tilspændingsmoment og 2711 Nm i løsrivningsmoment, som derved erstatter 230v og benzin/pneumatiske slagnøgler.

Kræfterne og skruehastigheden på Milwaukee slagnøglerne er exceptionelle, og samlet med 4-trins drive control med auto-stop-funktion, der giver perfekt kontrol over værktøjet, tilsæt Milwaukee slagtoppesæt, og så har du en perfekt kombination!

Vælg hvordan priserne skal vises