❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

MILWAUKEE VÆRKTØJSVOGNE

Milwaukee Værktøjsvogn og Arbejdsvogne

Milwaukee Værktøjsvogn 117cm leveres med 10 skuffer med 'soft-close', som klarer op til 45 kg pr skuffe, hvor nederste skuffe klare hele 90 kg og er perfekt til opbevaring af elværktøj. Skub vognen rundt i værkstedet på de 150 mm store industrihjul (2x faste hjul, 2x drejbare med bremse). Monsteret har en total vægtkapacitet på 1360 og med det magnetiske strømstik er det muligt at oplade dine batterier direkte i vognen.

Milwaukee Værktøjsvogn 78cm leveres med 7 skuffer med 'soft-close', som klarer op til 45 kg pr skuffe, og nedereste skuffe klarer 90 kg. Værktøjsvognen har en anti-vippe beskyttelse så kun én skuffe kan være åbent ad gangen. Alle skufferne leveres med skridsikre indlægsmåtter. Vognen er udstyret med 125mm store industrihjul (2x faste, 2x drejbare med bremse) og ligeledes hjørnebeskyttelse.

Milwaukee Arbejdsvogn er udstyret med en skuffe med 'soft-close' og nederste hylde klare 90 kg. Vognen er udstyret med 125mm store industrihjul (2x faste, 2x drejbare med bremse) og magnetisk strømstik som gør det muligt at oplade dine batterier på vognen.

Mere info...
Vis som Gitter Liste

31 varer

Faldende orden
pr. side