❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

RHODIUS

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Rhodius er en virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af ​​skæreskiver og slibeskiver til forskellige applikationer. Deres primære produktområder inkluderer ekstra-tynde skæreskiver, skæreskiver til håndholdt brug, skæreskiver til stationære maskiner, slibeskiver, kopslibehjul, lamelskiver, diamantskiver og diamantkopslibehjul.

Ekstra-tynde skæreskiver er kun 1,9 mm brede, hvilket gør skærearbejdet meget lettere, både i tynde materialer og i massive materialer. Skæreskiver til håndholdt brug er det foretrukne valg, hvis applikationen typisk kan beskrives som "heavy-duty". Disse skæreskiver fra Rhodius tilbyder en imponerende balance mellem høje skærehastigheder og en lang levetid.

Stationære skæreskiver er også imponerende kraftfulde og tilbyder en lang levetid. Når de bruges på stationære skæremaskiner og kapsave, tilbyder de en økonomisk løsning til fremstilling og håndværk.

Slibeskiver bruges til svejsesømsforberedelse samt afgratning og planhed. Derudover er de også det perfekte værktøj til hjørne- og kantslibning.

Kopsten  er tilgængelige til bearbejdning af stål samt til slibning af natursten og betonprodukter.

Lamelskiver er perfekte til at slibe og polere stål eller rustfrit stål hurtigt og præcist.

Diamantskiver fra Rhodius opnår altid topkvalitet, når man skal skære i natursten, beton, keramik eller asfalt. Den høje densitet og binding af disse segmenter sikrer en høj skærehastighed og en lang levetid.

Diamantkopslibehjul fra Rhodius gør det endnu lettere at arbejde med beton, natursten og abrasive materialer. Materialefjernelsen er lige så høj som levetiden er lang. Dette sparer brugerne både tid og penge.