❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

SCANGRIP

Scangrip tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning, og hos Herning Industri Lager lagerfører vi en bred vifte af disse kvalitetsprodukter, hvad end det er Arbejdslamper, Pandelamper, Byggepladslys, Håndlamper, Lommelygter, Pencillygter, Stativer og ophæng til lamper, så er vi klar til at leverer indenfor få dage. Lamperne er udviklet til at opfylde dine krav, og som Europas førende leverandør af innovativ LED-arbejdsbelysning er Scangrip altid på jagt efter den ekstra lysstyrke, den ekstra batteritid, de små detaljer, der gør hele forskellen, når du har brug for det bedste arbejdslys du kan få.

Scangrip Arbejdslamper er ekstremt robuste, og med den nyeste LED-teknologi og et funktionelt og robust design tilbyder Scangrip en arbejdslampe til ethvert behov. Lampernes IP-beskyttelsesklasse tillader, at man anvender dem udendørs under alle vejrforhold. Til flere af Scangrips arbejdslamper er udstyret med CONNECT, som tillader at man kan benytte sit M18/18V batteri fra fx. Milwaukee.

Scangrip Pandelamper er kraftige og forsyner dig med et suverænt håndfrit arbejdslys. Med det robuste og lette design er pandelamperne velegnede til alle slags arbejdsopgaver og giver super kraftig oplysning af arbejdsområdet. Pandelamperne kan fås både som genopladelige og med batteri og vi tilbyder også en speciel pandelampe med både hvidt og rødt lys til brug om natten

Mere info...
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 49

Faldende orden
Side
pr. side