❆ Gratis fragt m. GLS v. 1000,- | ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot ❆

KUGLELEJER AKSIAL

Aksiale sporkuglelejer er enkeltretnings- eller dobbeltretnings enheder, der kan understøtte høje aksiale kræfter. På grund af deres konstruktion kan lejedelene (akslens placeringsskive, husets placeringsskive, kugle- og holderenheden, støtteskive) monteres adskilt fra hinanden.

Enkeltretningslejer omfatter en akselplaceringsskive og en huslokaliseringsskive, mellem hvilke en kugle-konstruktion er anbragt. De kan understøtte aksiale kræfter i én retning og understøtte akslen på den ene side.

Dobbeltretningslejer omfatter en akselplaceringsskive, to huslokaliseringsskiver og to kugle- og holderenheder. Dette design kan understøtte aksiale kræfter i begge retninger og kan derfor styre akslen på begge sider.

Ud over serien med flade husholderskiver fås også aksiale lejer med buede lokaliseringsflader til kompensation for statiske vinkelforskydninger. Disse udformninger bruges normalt i forbindelse med støtteskiver og tolererer statiske forskydninger af akslen i forhold til huset. De er dog ikke egnede til slingrende bevægelser af akslen, da friktionen på de buede lokaliseringsflader er for høj.

Mere info...
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 88

Faldende orden
Side
pr. side